Menu

Testrun#4 in het teken van gezonde voeding

7_aug_thumb Het thema voor deze testrun op zondag 7 augustus is 'gezonde voeding'. Voor de testrun is het mog... lees meer »

G-Run primeur tijdens Meppel City Run

Beeldschermen_g_run_thumb De Meppel City Run voegt dit jaar een nieuw onderdeel toe aan het evenement op zondag 11 septembe... lees meer »

De 3e Meppel City Run nieuwsbrief is uit

Nb3_thumb Met informatie over de derde testrun, ladies circle loopt voor rolstoelfiets, 3D medailles SNS ki... lees meer »

Meppel City Run: de mooiste city run van Drenthe!

De Meppel City Run is een hardloopwedstrijd over 4 of 8 Engelse mijl door de historische binnenstad van Meppel. Het is een relatief jong evenement, maar heeft nu al een vaste plek verworven op de activiteitenkalender van de bruisende stad Meppel. De loop vindt plaats tijdens het muzikale feestweekend Live in Meppel. Het parcours is zowel geschikt voor de ervaren wedstrijdloper als de recreant. Deelnemen is mogelijk op individuele basis of met een businessteam. De kinderen kunnen meedoen aan een sponsorloop voor het goede doel, dit jaar het Ronald McDonald Huis in Zwolle.

 

Hardlopen is gezond en de Meppel City Run een feest

Het aantal hardlopers groeit. Logisch, want steeds meer mensen willen gezond leven en voldoende bewegen. Hardlopen is een sport die je relatief gemakkelijk uit kunt voeren. Hardlopen is goed voor je conditie en voor je geest: veel mensen genieten van die frisse wind door het hoofd. Mee doen aan de Meppel City Run is een feest. Daar zorgt de organisatie, Atletiekvereniging De Sprinter in Meppel én het publiek wel voor. Alleen dankzij de steun van onze partners en vele sponsoren en de inzet van meer dan honderd vrijwilligers kan dit fantastische evenement dit jaar voor de 5e keer plaats vinden.

 

Meppel City Run 2015 - Aftermovie


Sponsoren:
Hoofdsponsor meppel city run
Hoofdsponsor meppel city run
Hoofdsponsor meppel city run
Rovecom websponsor Meppel City Run