Menu

Nieuwsbrief juni 2017

Testrun_3_poster_thumb 3e testrun op 2 juli met gratis Meppel City Run ijsje na afloop 3D medaille SNS Kidsrun uitgekozen lees meer »

Marko Koers geeft op 24 juni een hardloopclinic

Op 24 juni zal een unieke atleet ter voorbereiding op de Meppel City Run een clinic komen geven o... lees meer »

Nieuwsbrief mei 2017

Testrun_2_-_klein_thumb Op 11 juni is de tweede testrun en maak kans op prijzen bij inschrijving van de SNS KidsRun lees meer »

Meppel City Run: de mooiste city run van Drenthe!

De Meppel City Run is een hardloopwedstrijd over 4 of 8 Engelse mijl door de historische binnenstad van Meppel. Het is een relatief jong evenement, maar heeft nu al een vaste plek verworven op de activiteitenkalender van de bruisende stad Meppel. De loop vindt dit jaar plaats op 17 september. Het parcours is zowel geschikt voor de ervaren wedstrijdloper als de recreant. Deelnemen is mogelijk op individuele basis of met een businessteam. De kinderen kunnen meedoen aan een sponsorloop voor het goede doel: Ronald McDonaldhuis in Zwolle. 

 

Hardlopen is gezond en de Meppel City Run een feest

Het aantal hardlopers groeit. Logisch, want steeds meer mensen willen gezond leven en voldoende bewegen. Hardlopen is een sport die je relatief gemakkelijk uit kunt voeren. Hardlopen is goed voor je conditie en voor je geest: veel mensen genieten van die frisse wind door het hoofd. Mee doen aan de Meppel City Run is een feest. Daar zorgt de organisatie, Atletiekvereniging De Sprinter in Meppel én het publiek wel voor. Alleen dankzij de steun van onze partners en vele sponsoren en de inzet van meer dan honderd vrijwilligers kan dit fantastische evenement dit jaar voor de 6e keer plaats vinden.


Sponsoren:
Hoofdsponsor meppel city run
Hoofdsponsor meppel city run
Hoofdsponsor meppel city run
Rovecom websponsor Meppel City Run