Menu

Prima Life G-Run

De Meppel City Run is er voor jong en oud en is ook voor mensen met een beperking. Dus houd je van hardlopen, maar ben je door een beperking niet in staat om reguliere afstand van de Meppel City Run te lopen? Dan hebben wij voor jou de PrimaLIFE G-Run van 1 km. 

G-RUN voor iedereen
Iedereen met een beperking kan zich inschrijven voor de PrimaLIFE G-Run. Lopers mogen alleen lopen of kunnen zich opgeven met een begeleider. Hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld een rollator of rolstoel zijn natuurlijk toegestaan. Indien je als loper een begeleider meeneemt, dan moet dit in het aanmeldformulier aangegeven worden.

Trainingen
N.t.b.

Warming up
Om 12.20 uur moeten de lopers zich (met hun eventuele begeleiders) melden bij de start op het Kerkplein. Voorafgaand aan de start vindt er een gezamenlijke warming-up plaats.

Starttijd
Op zondag 19 mei 2019 gaat de G-Run om 12.30 uur van start op het Kerkplein.

Ophalen startpakket
Het startpakket (startnummer en hardloopshirt) kun je op zondag 16 september tussen 10.30-12.15 uur ophalen bij de informatiestand 'G-run' in het Stadhuis van Meppel aan de Grote Oever 26.

Kledinginzameling
Bij het ophalen van je startpakket in het Stadhuis kun je je kleren achterlaten die je niet nodig hebt tijdens de run. Doe je kleren in dit geval wel in een (sport)tas. Na de run kun je tot 13.30 uur je kleren hier weer ophalen.

INSCHRIJVEN

  • Inschrijven kan via deze link vanaf 1 januari 2019. Hier kan je ook direct je inschrijfgeld betalen via de i-deal module. Deelname aan de G-Run kost €5,-
  • Instellingen of scholen die hun klanten/leerlingen willen inschrijven kunnen hiervoor ook een mail sturen naar a.folio@avdesprinter.nl
  • Op zondag 16 september is het ook nog mogelijk om je ter plaatse in te schrijven tussen 10.30-12.15 uur bij de informatiestand 'G-run' in het Stadhuis van Meppel aan de Grote Oever 26 (contante betaling).

Parcours
Starten en finishen doe je op het Kerkplein en het parcours is zo’n 1 km.

Parkeren
De dichtstbijzijnde parkeerplaats bij de start bevindt zich aan de Koekoeksstraat. Het is ook mogelijk om verder weg te parkeren.

Uitslagen
Klik hier voor de uitslagen van de PrimaLIFE G-Run van 2018.

Klik hier voor de uitslagen van de PrimaLIFE G-Run van 2017.


Laatste nieuws

Laatste testrun 2 september

Testrun_5_narrowcasting_thumb De vijfde testrun voordat op 16 september de Meppel City Run van start gaat wordt zondag 2 septem... lees meer »