Menu

SNS Kidsrun

 

Ook dit jaar kunnen de kinderen weer meedoen aan dit hardloop- evenement door middel van een sponsorloop voor het goede doel. Dit jaar hebben we gekozen voor het Jeugdsportfonds in Meppel. Dit fonds maakt het mogelijk dat alle kinderen kunnen sporten. Hoofdsponsor van de Kidsrun is de SNS bank. Voor kinderen in de leeftijd 3-12 jaar is een mooi parcours uitgezet door de binnenstad van 200 meter (geschikt voor 3-5 jaar), 1000 meter (5-8 jaar) Kinderen van 8- 12 jaar) kunnen meedoen met een wedstrijd over 2000 meter.

 

Voor wie?

Kinderen van 3 t/m 12 jaar kunnen aan de minirun of kidsrun meedoen. Op de basisscholen wordt de komende tijd gevraagd mee te doen met deze bijzondere loop. De bekende gezichten van het Sportteam Meppel Actief ondersteunen deze SNS Kidsrun. 

Wat zijn de afstanden?

De kinderen kunnen kiezen uit drie afstanden:

  • 200 meter (3 t/m 5 jaar)
  • 1000 meter (5 t/m 8 jaar)
  • 2000 meter (6 t/m 13 jaar)

Ze lopen een mooi rondje door de binnenstad van Meppel. Na afloop ligt er voor alle sportieve jonge hardlopers een welverdiende medaille klaar.

 . 

Download hier een kleurplaat van Hardloop Hessie. Deze kan je op 19 mei inleveren bij het SNS kantoor aan het Prinsenplein 2 wanneer je je startnummer ook ophaalt.

Inschrijving

Inschrijven doe je hier

Parcours SNS Kidsrun

De kinderen lopen een mooie ronde binnen het Parcours van 'de echte 'Meppel City Run. Het is niet toegestaan voor ouders/begeleiders om mee te lopen/ zich op het parcours te begeven. Bekijk het kidsrun parcours op de grote kaart. 

Sponsorloop voor Jeugdsortfonds Meppel

Door een bijdrage te leveren aan het Jeugdsportfonds krijgen alle kinderen een kans om te sporten.
Help je ook mee?  Download hier hier sponsorfomulier: sponsorformulier_kids_2019.pdf

Wat is het Jeugdsportfonds Meppel

Sommige kinderen kunnen niet aan sport doen omdat hun ouders het lesgeld niet kunnen betalen. En dat terwijl het enorm belangrijk is voor kinderen om mee te kunnen doen. De leerprestaties worden beter, hun zelfvertrouwen groeit en ze maken nieuwe (sport)vrienden. Gelukkig kan het Jeugdsportfonds helpen. Zij betalen voor die kinderen en jongeren het lesgeld en eventuele benodigde attributen. Het Jeugdsportfonds Meppel geeft daarmee sportkansen aan iedereen!

  


Laatste nieuws

Foto's staan online

Check nu de foto's van de 8e editie van de Meppel City Run. lees meer »

Alles wat je moet weten over de Meppel City Run!

Lees hier al het laatste nieuws over MCR19. lees meer »

Foto's Testrun 5

Check hier de foto's van de laatste testrun voor de MCR2019! lees meer »