Meppel City Run en Losse Veter willen je motiveren want de ‘nieuwe’ loper verdient een eigen blad

Met de derde loopgolf heeft hardlopen een heel ander imago gekregen en heeft het wedstrijdelement plaats gemaakt voor beleving. Inmiddels is lopen niet langer alleen een sport, maar ook een levensstijl en een sociale bezigheid. Gezondheid, plezier en avontuur staan voorop. Lopen voor jezelf of met anderen deelnemen aan een evenement, van trailrun tot obstacle run, van kleinschalige social run tot grootschalige fun run.

Deze ‘nieuwe’ loper is behalve naar informatie vooral op zoek naar beleving, inspiratie en motivatie. En dat is precies waar het Losse Veter magazine zich op richt. Met 96 pagina’s aan inspirerende achtergrondverhalen, een uitgebreid voedingskatern, columns van Abdelkader Benali, Léonie van den Haak en Khalid Choukoud, trainingstips, aandacht voor mode en psychologie.

Neem een proefabonnement op dit blad van 3 nummers voor slechts € 14,95 en laat je inspireren en motiveren op weg naar de Meppel City Run 2019!

Na het proef abonnement van 3 nummers krijg je een voorstel voor verlenging, mocht je besluiten hier niet op in te gaan dan stopt het proefabonnement vanzelf.