SNS KIDSRUN UITVERKOCHT

– belangrijke mededeling – Zaterdag 14:00 uur –
Boven alle verwachtingen zijn alle startbewijzen voor de SNS kidsrun volledig uitverkocht. We begrijpen dat dit teleurstellend nieuws is voor iedereen die vandaag of zondag nog een startbewijs wilde komen halen. We nodigen jullie van harte uit om alle jongens en meisjes te komen aanmoedigen, maar meedoen is helaas niet meer mogelijk als je je niet ingeschreven hebt.

De SNS Kidsrun is geen wedstrijd. Je kunt van deze run wel een sponsorloop maken, door mensen te vragen om je te sponsoren. Net als afgelopen jaar steunt de Meppel City Run het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Neem het sponsorformulier en het geld mee wanneer je je startnummer ophaalt. Hoofdsponsor van de Kidsrun is de SNS bank. Voor kinderen in de leeftijd 3-12 jaar is een mooi parcours uitgezet door de binnenstad van 200 meter (geschikt voor 3-5 jaar), 1000 meter (5-8 jaar). Kinderen van 8-12 jaar kunnen meedoen met een wedstrijd over 2000 meter.

Voor wie?

Kinderen van 3 t/m 12 jaar kunnen aan de Kidsrun meedoen. De bekende gezichten van het Sportteam Meppel Actief ondersteunen deze SNS Kidsrun.

Hessie

Download hier een kleurplaat van Hardloop Hessie. Deze kun je op 4 juni inleveren bij de SNS bank bij de Gasfabriek wanneer je je startnummer ook ophaalt.