Hoka schoenen test | Zondag 2 april 2023

Altijd al een paar Hoka’s willen uitproberen? Dan is hier je kans! Tijdens de komende testrun op zondag 2 april zal TriathlonWorld.nl samen met Hoka aanwezig zijn met een groot arsenaal testschoenen. Deze schoenen kan je dus testen tijdens de testrun, zodat je ook kunt ervaren hoe de schoenen lopen! Natuurlijk kun je na afloop ook nog een ander paar testen om te vergelijken ;)

Wanneer: komende zondag 2 april tijdens de testrun
Tijd: vanaf 09:15 uur zijn ze aanwezig, zodat je om 10:00 uur de schoenen kan testen tijdens de run
Waar: Café Herberg ’t Plein (Prinsengracht 1, Meppel)

Hoka zal aanwezig zijn met 4 verschillende modellen: De Carbon X, Mach 5, Clifton 9 en de Arahi 6. Neem in ieder geval je oude/huidige paar hardloopschoenen mee, dan kunnen ze je een geschikt paar Hoka’s aanmeten.

Voor de deelnemers aan de testrun heeft TriathlonWorld een speciale actie, namelijk 15% korting op de adviesverkoopprijs en omdat ze ook begrijpen dat je er soms even over na moet denken zullen ze deze actie door laten lopen tot vrijdag 7 april. Natuurlijk kan je de schoenen direct na de testrun aanschaffen maar je bent ook op de Blankenstein 631 te Meppel welkom in de week erna.

Wat moet je ervoor doen? Helemaal niks, maar een beetje op tijd aanwezig zijn voordat de testrun start is wel handig. De testrun start om 10.00 maar vanaf 09.15 zullen medewerkers van TriathlonWorld en Hoka aanwezig zijn om je in een paar testschoenen te helpen.

Carbon X:
De Carbon plaat schoen van Hoka voor de veeleisende hardloper die snelheid en comfort erg belangrijk vindt. Deze prestatieschoen is ontworpen met een premium performance knit voor een betere pasvorm, en is gemaakt met een koolstofvezelplaat en agressieve Meta-Rocker.

 

Mach 5:
Lichtgewicht maar toch comfortabel. De schoen voor lopers die wel snelheid willen maar geen carbonplaat. Deze schoen zit werkelijk als een pantoffeltje en zorgt door zijn lage gewicht dat snel lopen bijna vanzelf gaat..

 

Clifton 9:
De allemansvriend en de meest verkochte schoen van Hoka. De negende versie van het bekroonde Clifton-assortiment is gelanceerd en is lichter en dempender dan ooit. Dit is de schoen waarmee je eigenlijk alles kunt doen, licht en ontzettend comfortabel.

 

Arahi 6:
Deze versie biedt een schijnbaar tegenstrijdige combinatie van maximale demping en minimaal gewicht, en is verfijnd met een verlengd hielstuk en mesh bovenstuk met ademende zones. De Arahi 6 bevat de J-Frame(TM)-technologie van Hoka die is ontworpen om overmatig naar binnen afwikkelen of overpronatie te voorkomen, zonder de tred te corrigeren.

 

Ook voor advies op het gebied van sportvoeding en/of de juiste sportkleding ben je TriathlonWorld op het juiste adres!