Woop woop! De inschrijving voor de SNS Kidsrun is geopend!

Op 4 juni 2023 vindt de Meppel City Run voor de 10e keer plaats in de binnenstad van Meppel. Een gezellig hardloopfestijn voor iedereen, dus ook voor de kleinsten onder ons! Ook dit jaar organiseren we namelijk weer in samenwerking met de SNS bank een kidsrun waar kinderen van 3 t/m 12 jaar aan mee kunnen doen.

Supertof als je meedoet!

Er is een parcours uitgezet van 200 meter (geschikt voor 3-5 jaar), 1000 meter (5-8 jaar) en 2000 meter (8-12 jaar). De SNS Kidsrun is geen wedstrijd, maar een sponsorloop voor het goede doel: Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Sponsorloop voor Jeugdfonds Sport & Cultuur

Sporten en spelen doe je samen en elk kind verdient het om mee te kunnen doen. Daar staan wij voor en daar dragen we ook graag een steentje aan bij. Schrijf jouw kind in samen met vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, neefjes etc. en laat ze sponsoren. Zo kunnen we met z’n allen een mooi bedrag realiseren voor het jeugdfonds.

Het jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld toch mee kunnen doen met sportieve of creatieve activiteiten. Ze vergoeden de contributie of het lesgeld en in sommige gevallen de benodigdheden wanneer ouders dit niet kunnen betalen.


“Laat je sponsoren door je ouders, opa’s en oma’s, familie, vrienden en buren. Zo zorgen we er met elkaar voor dat alle kinderen kunnen spelen en sporten.”


Is jouw klas of school de sportiefste van Meppel?

De kinderen hebben ook de mogelijkheid om samen met klasgenootjes of zelfs met de hele school mee te doen. Informeer erover bij de juf of meester of stuur een e-mail naar steenbergen@meppelcityrun.nl voor meer informatie.

Kleurwedstrijd

Als je mee rent met de SNS Kidsrun, dan kun je gelijk ook mee doen met onze kleurwedstrijd. Lever op 4 juni je kleurplaat in als jij je startnummer ophaalt bij het kantoor van SNS Meppel aan de Gasgracht 4. Je maakt dan kans op een extra prijs. Je kunt de kleurplaat hier downloaden.