Het parcours van de Meppel City Run brengt je langs de mooiste plekken Meppel, van het Wilhelminapark tot de historische binnenstad van Meppel. Je hebt keuze uit 4 Engelse mijl (6,4 km) of 8 Engelse mijl (12,8 km). De route van beide afstanden is geheel verhard (klinkers) en verkeersvrij.

Start en finish

Start op de Grote Oever – finish op de Kromme Elleboog

Parcours 2024

In 2024 lopen we bijna hetzelfde parcours als in 2023. Het vernieuwde parcours met kleine aanpassingen ten opzichte van 2023 is gecertificeerd door de atletiekunie. Mocht je GPS horloge of hardloop app op je telefoon toch een andere afstand meten, dat is mogelijk. Ben je nieuwsgierig hoe dat mogelijk is? Je leest het hier.

Bekijk hier de route op afstandmeten.nl.

8 mijl

Bij het 8 mijl parcours leg je twee maal het 4 mijl parcours af. Extra leuk voor de supporters die dan twee keer de gelegenheid hebben om je aan te moedigen.

Kidsrun

De kinderen kunnen kiezen uit drie afstanden:

  • 200 meter (3 t/m 5 jaar)
  • 1000 meter (5 t/m 8 jaar)
  • 2000 meter (6 t/m 13 jaar)

De kinderen lopen een mooie ronde binnen het parcours van ‘de echte’ Meppel City Run. Het is niet toegestaan voor ouders/begeleiders om mee te lopen/ zich op het parcours te begeven. Bekijk het Kidsrunparcours op de grote kaart. Na afloop ligt er voor alle sportieve jonge hardlopers een welverdiende medaille klaar.

Stad & Esch

Bekijk hier de Stad & Esch route op afstandmeten.nl.