Zonder vrijwilligers geen Meppel City Run

Dankzij de inzet van vele vrijwilligers is het mogelijk om van de Meppel City Run een grandioos hardloopfeest te maken. Verschillende taken vragen om vervulling, zoals het uitreiken van startnummers, het bemannen van verzorgingsposten en de op- en afbouw van het start- en finishgebied. Gelukkig kunnen we rekenen op een toegewijde groep mensen voor veel van deze taken. Desalniettemin zijn we altijd op zoek naar extra vrijwilligers die willen bijdragen aan zowel de voorbereidingen als de dag zelf.

Voorbeelden van vrijwilligerswerk/functies in de voorbereiding:
– Medewerker flyeren
– Medewerker businessteams pakketten
– Medewerker startnummers
– Medewerker catering

Op de dag zelf kunnen we hulp gebruiken als:
– Medewerker parcours start/finish
– Medewerker parcours route
– Medewerker startnummers
– Medewerker kidsrun
– Medewerker kledinginname en- uitgifte
– Medewerker verzorgingsposten
– Medewerker finish doorstroming
– Medewerker uitgifte medailles

Help jij mee?

Meewerken aan de organisatie is niet alleen leuk en gezellig. Het biedt je de mogelijkheid om in contact te komen met diverse mensen en te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Het is altijd een super leuke dag samen met je ‘collega’s’. Je wordt deze dag goed verzorgd en er is speciaal voor de vrijwilligers ook altijd nog een leuke filmavond als bedankje.

Lijkt het je leuk om alleen of samen met familie, vrienden, buren, collega’s of sportgenoten een bijdrage te leveren aan de MCR? Meld je dan aan via vrijwilliger@meppelcityrun.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!