Menu

Inschrijven

Inschrijven voor de 7e Meppel City Run is mogelijk vanaf 1 mei tot en met zondag 2 september 2018 of wanneer de limiet van 2500 lopers is bereikt. Iedereen die in 2017 heeft deelgenomen ontvangt van ons automatisch bericht dat de inschrijving geopend is.

Individuele deelnemers

Deelname aan de Meppel City Run kost € 11,00  voor de 4 mijl en €13,50 voor de 8 mijl. Iedere deelnemer ontvangt een startnummer voorzien van chip voor de tijdregistratie, een uniek hardloopshirt (zolang de voorraad strekt) en na de finish een professionele bidon van Sportvoedingwebshop mét sportdrank.

Businessrun

Het is ook mogelijk om mee te doen met een businessteam. Meer informatie>> 

Kidsrun

De inschrijving voor de Kidsrun start 1 mei 2018 en is mogelijk tot en met zondag 9 september 2018. Hierover zullen we via verschillende media communiceren. Meer informatie over de KIDSRUN >> 

G-run

Voor mensen met een beperking hebben we een mooie afstand van 1 km door het centrum van Meppel. Inschrijven voor de G-Run kan vanaf 1 mei 2018 tot en met zondag 9 september 2018.

Meer informatie over deze G-run vind je hier. 

Ja, ik doe mee

Klik hier om je in te schrijven. De inschrijving wordt direct afgerond met een IDEAL betaling.

 

 


Laatste nieuws

Laatste testrun 2 september

Testrun_5_narrowcasting_thumb De vijfde testrun voordat op 16 september de Meppel City Run van start gaat wordt zondag 2 septem... lees meer »